Sastojci:
150 g šećera
100 ml vode
125 g margarina
250 g mlevenog keksa
100 g mlevenih lesnika
50 g čokolade
Za glazuru:
200 g šećera
50 ml vode
125 g margarina
150 g mleka u prahu
Priprema:
Ušpinovati šećer sa vodom da bude gusto (kao za slatko).
U to dodati margarin, mleveni keks,mlevene lesnike i rastopljenu čokoladu.
Rasporediti smesu po kalupu.
Napraviti glazuru od ušpinovanog šećera sa vodom, margarinom i mlekom u prahu.
Preliti glazurom donju masu, rasporediti ravnomerno i ostaviti kolač na hladnom mestu da se ohladi i stegne.
Kinder kolac iseći na stanglice i po želji ukrasiti sa malo istopljene čokolade.
Izvor : www.tortekolaci.com
150 g šećera
100 ml vode
125 g margarina
250 g mlevenog keksa
100 g mlevenih lesnika
50 g čokolade
Za glazuru:
200 g šećera
50 ml vode
125 g margarina
150 g mleka u prahu
Priprema:
Ušpinovati šećer sa vodom da bude gusto (kao za slatko).
U to dodati margarin, mleveni keks,mlevene lesnike i rastopljenu čokoladu.
Rasporediti smesu po kalupu.
Napraviti glazuru od ušpinovanog šećera sa vodom, margarinom i mlekom u prahu.
Preliti glazurom donju masu, rasporediti ravnomerno i ostaviti kolač na hladnom mestu da se ohladi i stegne.
Kinder kolac iseći na stanglice i po želji ukrasiti sa malo istopljene čokolade.
Izvor : www.tortekolaci.com
0 коментара:
Постави коментар